ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ποιοι είναι οι πέντε ανεμβολίαστοι βουλευτές;


Η κυβέρνηση, δια στόματος του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών που εξακολουθούν να μην έχουν εμβολιαστεί με τον.. βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιάννη Ραγκούση να δηλώνει πως «αν τελικά υπάρχουν ανεμβολίαστοι βουλευτές της Ν.Δ., θα προκύψει σοβαρό πολιτικό ζήτημα».
O Γιάννη ςΡαγκούσης αρχικά υποστήριξε ότι το σύνολο των μελών της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πλέον εμβολιαστεί και ρώτησε αν το ίδιο συμβαίνει και με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Τη σκυτάλη έλαβε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, που αρνήθηκε να απαντήσει. «Παρόλο που θεωρητικά έχω πρόσβαση δεν πρόκειται να μπω στο αρχείο να δω ποιος έχει εμβολιαστεί» σημείωσε, επικαλούμενος τα προσωπικά δεδομένα.
«Η ΝΔ αρνήθηκε να απαντήσει αν υπάρχουν βουλευτές της που δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ κατηγορούσαν βουλευτές της αντιπολίτευσης για το ίδιο θέμα. Αν τελικά υπάρχουν ανεμβολίαστοι βουλευτές της ΝΔ, θα προκύψει σοβαρό πολιτικό ζήτημα» σχολίασε ο Γ. Ραγκούσης επιχειρώντας ρελάνς στην γαλάζια παράταξη που εδώ και μήνες αναφερόταν στον Π. Πολάκη που χθες έγινε γνωστό πως έχει εμβολιαστεί.
Κοινοβουλευτικές πηγές της Νέας Δημοκρατίας, μετά το ντόρο που προκλήθηκε επιβεβαίωσαν πως ο ένας εκ των πέντε ανεμβολίαστων βουλευτών προέρχεται από το κόμμα της Πειραιώς έσπευσαν ωστόσο να διευκρινίσουν πως «σοβαροί ιατρικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να εμβολιαστεί». Όπως ήταν αναμενόμενο δεν ειπώθηκε το όνομα του βουλευτή ή της βουλευτίνας για ευνόητους λόγους.
«Στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι οι βουλευτές εμβολιασμένοι. Στη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη τι γίνεται; Όλο το προηγούμενο διάστημα που ο κ. Πολάκης δεν είχε εμβολιαστεί έπαιζε παντού ο Πολάκης. Στη Νέα Δημοκρατία που είναι ένας, δύο, πέντε οι ανεμβολίαστοι δεν ανοίγει ρουθούνι. Γιατί αυτή είναι η ποιότητα του διαλόγου στη χώρα. Πείτε μας λοιπόν πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στην κοινοβουλευτική ομάδα του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης.