ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Σε Βατερλώ για τα ριάλιτι εξελίσσεται, μέχρι στιγμής, η νέα σεζόν


Στα χαμηλά και το «Bachelor», «ζόρια» για το Open


Σε Βατερλώ για τα ριάλιτι εξελίσσεται, μέχρι στιγμής, η νέα σεζόν. Μετά την μέτρια πρεμιέρα του ο πολυδιαφημισμένος «Εργένης» του Alpha βρίσκεται, πλέον, οριακά πάνω από το 10%. Συγκεκριμένα.. στο σύνολο σημείωσε 10,4% και στο «δυναμικό κοινό» 11,8%, και σε τέταρτα βρέθηκε πίσω από τη «Γη της Ελιάς», το «Top Chef» αλλά και από... ταινίες, όπως το «I4: Λούφα και Παραλλαγή» στο Mega, το «The Commuter» στο Star και το «Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης» στον ΑΝΤ1.
Στην τελευταία θέση του 24ώρου και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού βρέθηκε το Open, με μέσους όρους που δεν ξεπέρασαν το 5%. Οι καθημερινές εκπομπές που έχει βγάλει έως τώρα στον αέρα έχουν μείνει αρκετά πίσω στον ανταγωνισμό, με το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» να σημειώνει 5,5% στο σύνολο και 6,1% στο 18-54, και το «Μίλησέ μου» να είναι, αντίστοιχα, στο 2,3% και το 1,8%. Ωστόσο δεν έχουν μπει, ακόμη, στο πρόγραμμά του οι νέες του σειρές.
Ρευστό το σκηνικό στη βραδινή ενημέρωση, ειδικά στο «δυναμικό κοινό». Η Ρίτσα Μπιζόγλη ανέβηκε δεύτερη στο 18-54 ξεπερνώντας το 11%, και αντιθέτως η Πόπη Τσαπανίδου με τη Ράνια Τζίμα να επιστρέφουν σε μονοψήφια. Μόνοι σταθεροί ο Αντώνης Σρόιτερ στην πρώτη θέση, και στις δύο βασικές κατηγορίες κοινού, και η Σία Κοσιώνη στη δεύτερη θέση στο σύνολο.
- από το e-tetradio