ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

O νέος κ.ε. σπεύδει να σβήσει σχόλια κατά Σαμαρά και Χρυσοχοΐδη στο twitter


Αν κάτι μένει για πάντα είναι οι αναρτήσεις στα social media κι έτσι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος και σπεύδει να κατεβάσει τις αναρτήσεις που είχε κάνει κατά του πρώην πρωθυπουργού  Αντώνη.. Σαμαρα και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την περίοδο 2011-2012.
Καθαρά αντισαμαρικός, αφού άλλωστε είχε ακολουθήσει τη Ντόρα Μπακογιάννη στο κόμμα που είχε ιδρύσει το 2010, έκανε φαρμακερά σχόλια στο twitter κατά του Αντώνη Σαμαρά.
Όπως στις 11 Φεβρουαρίου 2012 όπου έγραψε: «Από τις μεγαλύτερες ατυχίες αυτής της χώρας είναι ότι τα τελευταία χρόνια έπεσε στα χέρια του ΓΑΠ και του Σαμαρά»
Σχεδόν ένα μήνα μετά σχολίασε εξαιρετικά αρνητικά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη γράφοντας «Τι πλάκα που έχει αυτός ο τύπος που έγινε ξανά υπουργός Προστασίας του Πολίτη».

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν γενικός γραμματέας στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, "Δημοκρατική Συμμαχία", το οποίο βρέθηκε στην πολιτική σκηνή από τις 21 Νοεμβρίου 2010 έως 21 Μαΐου 2012., όταν διέγραψε την Ντόρα ο Σαμαράς.
Όταν εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Οικονόμου ανέλαβε υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού.
- πηγή: avgi.gr