ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Aνακατατάξεις στον ΣΚΑΪ μετά τις αποχωρήσεις δημοσιογράφων από το Φάληρο


Πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις στο πολιτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, αλλά και ευρύτερα στον ενημερωτικό τομέα του, θα λάβουν χώρα το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον επόμενο μήνα,.. οπότε και θα ξεκινήσει για τα καλά η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.
Σύμφωνα με το media.gr οι διαδοχικές αποχωρήσεις δημοσιογράφων για άλλα κανάλια, αλλά και η έντονη και πολυεπίπεδη επικαιρότητα που, όπως φαίνεται, θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και τους μήνες που ακολουθούν, δημιουργούν νέα δεδομένα τόσο στο τηλεοπτικό όσο και στο ραδιοφωνικό μετερίζι του ομίλου.
Ηδη, ο επικεφαλής Ενημέρωσης, Βασίλης Παπαδρόσος, έχει πάρει το πράσινο φως από την Εύη Κουτσαυτάκη για να αναζητήσει πρόσωπα τα οποία θα καλύψουν τα κενά που έχουν προκύψει εσχάτως, αλλά και να λειτουργήσουν καλύτερα οι ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων.
Σημειώνεται ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός για την υποχώρηση των ποσοστών τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου, έστω κι αν βρισκόμαστε σε θερινή περίοδο, καθώς για πρώτη φορά ο τηλεοπτικός σταθμός σημειώνει μεγάλες απώλειες εν μέσω σημαντικών γεγονότων, όπως οι πυρκαγιές ανά την ελληνική επικράτεια.