ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Πολλοί πολίτες έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι στον χώρο των media


"Το OPEN και ανεξάρτητα απο τις σκοπιμότητες της ιδιοκτησίας του (τα κανάλια δεν ανήκουν στους καλύτερους ανθρώπους αυτού του κόσμου), αυτές τις ημέρες δεν εκανε κατι σπουδαίο, απλά.. εκανε το αυτονόητο, δημοσιογραφία.
 Μετέφερε στους τηλεθεατές του τα γεγονότα χωρίς να εξαφανίζει οποια αποψη ενοχλεί την κυβέρνηση (με την οποία εχουν σφιχταγκαλιαστεί τα περισσότερα media), χωρίς σχολιαστές τυπου Πορτοσάλτε που κουνάνε προκλητικά το δάχτυλο, χωρίς προπαγάνδα που βγάζει μάτια.
Το OPEN πολλαπλασίασε την τηλεθέασή του επιβεβαιώνοντας την ανάγκη μεγάλης μερίδας της κοινωνίας για ενημέρωση χωρίς παραμορφωτικά φίλτρα, χωρίς υμνους για την εξουσία.
Δε γνωρίζω την στάση του καναλιού στη συνέχεια (με δεδομένες τις παράλληλες οικονομικές δραστηριότητες του ιδιοκτήτη του), γνωρίζω οτι πολλοί πολίτες έχουν αντιληφθεί το παιχνίδι στον χώρο των media και αναζητούν αυτή τη δημοσιογραφία..."
Γιάννης Παντελάκης (fb)