ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Κόμπλαρε η Eυλαμπία


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του OPEN το απόγευμα της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη, η οποία κάλυπτε τα γεγονότα της φωτιάς στην Αβγαριά Εύβοιας,.. ξέσπασε σε κλάματα μετά τον διάλογο που είχε με έναν ηλικιωμένο κύριο, που εδώ και μέρες παλεύει με τις φλόγες.
Ο άνθρωπος που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα και είχε με δυσκολία στην ομιλία προσέγγισε μόνος του τη δημοσιογράφο. Εκείνη του προσέφερε μάσκα την ώρα που του έχει κοπεί η ανάσα καθώς έβρεχε συνεχώς με τη μάνικα το σπίτι του.
Στο τέλος ο ηλικιωμένος άνδρας την ευχαρίστησε κλαίγοντας από συγκίνηση με την ρεπόρτερ του Open να ξεσπάει κι αυτή ταυτόχρονα σε κλάματα.
Στα σόσιαλ μίντια υπήρξε πλήθος θετικών σχολίων για τη δημοσιογράφο του Οpen, η οποία έγραψε στο fb:
«Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ».