ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Σοφια Νικολάου: «Σε έχω Πολάκη. Όλοι σας και μόνη μου»

Τι απαντά η γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής για την προμήθεια γαντιών στα σωφρονιστικά καταστήματα

Νέος γύρος αντιπαράθεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε με πρωταγωνιστές τη Γενική Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που έχει πολλές φορές ασχοληθεί με το χαρτοφυλάκιο της Σοφίας Νικολάου (επικοινωνιακή καμπάνια, επιλογή.. συνεργατών κ.ά), επανήλθε χθες κάνοντας λόγο για «λαμόγια», με αφορμή την προμήθεια γαντιών νιτριλίου στα σωφρονιστικά καταστήματα.
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
«Όταν πιάνεις τα λαμόγια στα πράσα ,το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ σε αυτόν που τους αποκάλυψε!
Όσους χαρακτηρισμούς και να μου απευθύνεις κυρία Νικολαου ,μέσα στον πανικό που σε έχει πιάσει, ένα πράγμα σου μένει να κάνεις: Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ,αφού ακυρώσεις την υπογραφή σου στην ΑΝΑΘΕΣΗ των 17,5 ευρώ, για να μπορέσουν να προμηθευτούν από τον επόμενο από σένα τα σωφρονιστικά καταστήματα γάντια νιτριλιου με 8,85 ευρώ το ανώτερο όπως τα αστυνομικά τμήματα της χώρας! ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗ «ΔΟΥΛΕΙΑ».
Αμεση ήταν η αντίδραση της γ.γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, η οποία καταλογίζει «προφανή σκοπιμότητα» στον Πολάκη αναφορικά με το διαγωνισμό απαντώντας πως «ο ανοικτός, διεθνής διαγωνισμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την προμήθεια γαντιών νιτριλίου έγινε μήνες πριν όταν η ζήτηση ήταν ελάχιστη και γι’ αυτό η τιμή διαμορφώθηκε στα 8,85 ευρώ ανά συσκευασία».
«Ο εθνικός συκοφάντης και γελωτοποιός της Αριστεράς, ο άθλιος Πολάκης, μου επιτίθεται για άλλη μια φορά. Απαντώ με στοιχεία σε ένα βασικό στέλεχος του παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ: «Σε έχω Πολάκη. Ολοι σας και μόνη μου…», σχολιάζει η κ. Νικολάου.