ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

Υγειονομική «βόμβα» το κούρεμα κατ’ οίκον – «Φρενίτιδα» ενόψει εορτών


Τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των κομμωτηρίων με τους ειδικούς επιστήμονες να βάζουν «φρένο» στην κυβέρνηση για το σταδιακό άνοιγμα της χώρας, γι’ αυτό και μέχρι την Παρασκευή θα κριθεί για το αν θα ανοίξουν τα κομμωτήρια και το λιανεμπόριο. Η είδηση.. ότι ενδέχεται να ανοίξουν τα κομμωτήρια προκάλεσε φρενίτιδα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ενόψει των εορτών σπεύδουν να δρομολογήσουν από τώρα ραντεβού με κομμωτές -όταν και αν ανοίξουν τα κομμωτήρια και τα κουρεία, προκειμένου ο νέος χρόνος να τους βρει… περιποιημένους.
Tα μηνύματα που λαμβάνουν καθημερινά οι κομμωτές και το lockdown σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Θεσσαλονίκης Παύλο Κολοβό, είναι πάρα πολλά και αυτό έχει οδηγήσει στην παρανομία περίπου 1.000 κομμωτές της πόλης. «Πηγαίνουν με τα βαλιτσάκια τους στα σπίτια και κουρεύουν τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και η παραοικονομία ακμάζει εις βάρος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr ο κ. Κολοβός, προσθέτοντας μάλιστα ότι στην αρχή ήταν μόνο οι πλανόδιοι κομμωτές, ενώ μετά και το δεύτερο lockdown βγαίνουν στον δρόμο και επιχειρηματίες που διατηρούν μαγαζιά.
- από ρεπορτάζ στο ThessToday (ολόκληρο ΕΔΩ)