ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Το σάιτ του ΣΚΑΪ έσπασε την απεργία



Σε 24ωρη απεργία βρίσκονται από τις 18.00 οι εργαζόμενοι σε ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα ιδιωτικά κανάλια, ενάντια στο νομοσχέδιο Πέτσα που μπήκε σε διαβούλευση την περασμένη Παρασκευή.
Μάλιστα όπως διευκρινίζεται σε κοινή δήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Τύπου και ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδία ςΣυλλόγων.. Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ), στην σημερινή 24ωρη απεργία συμμετέχουν όλοι οι εργαζόμενοι στους Τηλεοπτικούς Σταθμούς Πανελλαδικής και Τοπικής Εμβέλειας και τις ιστοσελίδες τους. Επίσης οι εργαζόμενοι στα κανάλια, τα ραδιόφωνα και την ιστοσελίδα της ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη ΓΓΕ-ΓΓΕ.
Ωστόσο ο ΣΚΑΪ αγνοεί τις αποφάσεις των σωματείων, καθώς επέλεξε για άλλη μία φορά να σπάσει την απεργία. Συγκεκριμένα, στο skai.gr δημοσιεύονται κανονικά ειδήσεις από τις 18.00 και μετά.
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα οι ειδήσεις που δημοσιεύονται μετά τις 6 το απόγευμα να είχαν προγραμματιστεί εκ των προτέρων να αναρτηθούν.