ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Μήνυση και αγωγή από Κουρτάκη σε Καρανίκα για αναρτήσεις στο twitter

Γ. Παπαχρήστος: Αγωγές ναι!

Η κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται για το θέμα της ενοικίασης της εξοχικής κατοικίας Τσίπρα στα Λεγραινά. Τελευταίο «επεισόδιο» η παρέμβαση του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη στα σόσιαλ μίντια όπου ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος του πρώην..

συμβούλου στο Μαξίμου επί ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Καρανίκα. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κουρτάκης γράφει στο twitter απαντώντας σε ανάρτηση του Ν. Καρανίκα: «Ο πανικός ήταν πάντα κακός σύμβουλος. Για τον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα έχω δώσει ήδη εντολή στον δικηγόρο μου, για να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του. Τα υπόλοιπα (και σημαντικά) στα δικαστήρια.».

Νωρίτερα ο Ν. Καρανίκας είχε αναφέρει σε δική του ανάρτηση: «Παπαχρήστος, Κουρτάκης είναι συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς & των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος.»

Ο δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργος Παπαχρήστος, έγραψε με τη σειρά του για τον Ν. Καρανίκα στο twitter:
"Ο @NKaranikas, σε ρόλο ξεχαρβαλωμένης... μονταζιέρας πήρε απόσπασμα από το εξώδικο που μου επέδωσε ο Τσίπρας και το ανέβασε στο διαδίκτυο ως... «δήλωση μετανοίας»!!! Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης! Δεν έχω κάνει καμιά δηλωση και δεν προτίθεμαι να κάνω. Αγωγές ναι!..».

Και οι επίμαχες αναρτήσεις του Νίκου Καρανίκα στο twitter:
 

Tελικά ο Ν. Καρανίκας κατέβασε την ανάρτηση για τον Γ. Παπαχρήστο - Περιμένω τώρα και τη συγγνώμη του απάντησε ο δημοσιογράφος