ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Τσίπρας: Θα διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ το ποσό της δήθεν ανακατασκευής

Mε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο fb, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας απάντησε για τη δήθεν βίλα που έχει στο Σούνιο και με αφορμή την εκμίσθωση ακινήτου από τον ίδιο στην περιοχή της Λαυρεωτικής (δείτε ΕΔΩ). Μάλιστα ανέβασε στη σελίδα και τα σχετικά μισθωτήρια και έγγραφα. Ο Τσίπρας μάλιστα κάνει ρελάνς στο μιντιακό σύστημα, με την τελευταία παράγραφο του κειμένου του: 
"Για τα όσα λοιπόν είπαν και έγραψαν αυτές τις μέρες, περί σχέσης μου.. με τη διαπλοκή, περί αγοράς βίλας εκατομμυρίων και περί δήθεν ανακατασκευής της εξοχικής μου κατοικίας από εισηγμένη στο χρηματιστήριο κατασκευαστική εταιρία έναντι ενός εκατομμυρίου για λογαριασμό μου, θα κληθούν σύμφωνα με το νόμο να ανασκευάσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια όσοι την κακοποίησαν.
Αν δεν το πράξουν ως οφείλουν, θα ασκήσω τα δικαιώματα που ο νόμος ορίζει.  Και θα διεκδικήσω το πόσο που δήθεν κόστισε η ανακατασκευή για να το διαθέσω στον ΕΔΟΕΑΠ, τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στο χώρο της ενημέρωσης που αυτές τις μέρες δίνουν έναν δίκαιο αγώνα ενάντια στις απολύσεις που θα φέρει ο νόμος του κου Πέτσα."