ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Αστεία τα περί μετακόμισης Τσίπρα σε βίλα στο Σούνιο


Κατηγορηματική είναι η διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. των δημοσιευμάτων που ήθελαν τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να μετακομίζει σε βίλα στο Σούνιο.
«Η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της Ν.Δ. να μοιάζουν αρσακειάδες», σημειώνει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.
«Επειδή από χθες δημοσιεύματα.. τόσο στα Παραπολιτικά όσο και στο in.gr, έβγαλαν από τη κοιλιά τους πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήθεν αγόρασε σπίτι στα Λεγραινά, δήθεν μετακόμισε από τη "λαϊκή Κυψέλη" και διάφορα άλλατραγελαφικά, ενδεχομένως μήπως και καλύψουν το βατερλό της Πάρνηθας, τους ενημερώνουμε ότι εάν θέλουν μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες» επισημαίνει η Κουμουνδούρου σχολιάζοντας το πρόσφατο ατόπημα του Κ. Μητσοτάκη.
«Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νέα Δημοκρατία πήρε θέση στην αντιπαράθεση θέτοντας σειρά ερωτημάτων, όπως εάν «νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;». Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιο μίσθωμα; Αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Νικολαϊδης: «Αστείο» να εγκαλείται κάποιος για το ενοίκιο

«Ξέρετε τι είναι αστείο; Θα σας πω εγώ τι είναι αστείο, ή μάλλον γελοίο. Το κόμμα των 308 εκ. δανεικών κι αγύριστων. Του προέδρου του Κύρηκα Χανίων. Των 32 ακινήτων. Να εγκαλεί κάποιον άλλον για να του πει πόσο νοίκιασε ένα σπίτι, και από ποιόν» αναφέρει σε σχόλιό του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.
Με ένα λακωνικό σχόλιο, στα περί «μετακόμισης» του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στο twitter και ο πρώην Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Καρανίκας, σχολιάζοντας: «Ζορίστηκε ο Λουδοβίκος Μητσοτάκης και άρχισε τα γνωστά».