ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Το ΣτΕ απέρριψε και τις 7 προσφυγές των εργοδοτών για κατάργηση του 2%

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την απόφαση του ΣτΕ για τον ΕΔΟΕΑΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ χαιρετίζει την απόφαση του ΣτΕ με την οποία απορρίπτονται στο σύνολό τους και οι 7 προσφυγές των εργοδοτών για κατάργηση της θεσμοθετημένης εισφοράς 2% επί του κύκλου εργασιών τους υπέρ του ΕΔΟΕΑΠ, με τις οποίες επεδίωκαν τον ξαφνικό θάνατο του ΕΔΟΕΑΠ που θα είχε σαν αποτέλεσμα την αδυναμία παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, επικούρησης και εφάπαξ για χιλιάδες δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, μετά από 2,5 χρόνια αγώνα στο πλευρό του ΕΔΟΕΑΠ, συνεχίζει την υπερπροσπάθεια και για τις άλλες προσφυγές που έχουν κατατεθεί στο μεσοδιάστημα και εκκρεμούν ενώπιον του ΣτΕ.
Ευχαριστούμε όλη τη νομική ομάδα που χειρίστηκε την υπόθεση με πρώτους τους Νομικούς Συμπαραστάτες, της ΕΣΗΕΑ, καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κ. Σπύρο Βλαχόπουλο, του ΕΔΟΕΑΠ καθηγητή κ. Δημήτρη Μέλισσα και του ΕΤΑΣ-ΤΕΑΣ καθηγητή κ. Άγγελου Στεργίου. Επίσης ευχαριστούμε τους εκατοντάδες συναδέλφους, που στήριξαν τον αγώνα, τις δεκάδες δημοσιογραφικές Ενώσεις ανά τον κόσμο καθώς και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων, Γιουνές Μζαχέντ, ο οποίος 48 ώρες μετά την εκλογή του ήρθε στην Ελλάδα και παραβρέθηκε στη συνεδρίαση του ΣτΕ.
Η Δικαιοσύνη μίλησε.
Μπροστά μας ξεκινάει ένας καινούριος μεγάλος αγώνας.