ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Κύριε Γεωργιάδη, έλεος! Eδώ πνίγονται άνθρωποι

Ο «καθαρόαιμος» Άδωνις (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 μετέδιδε την έκτακτη είδηση για τους πρόσφυγες που κινδυνεύουν ανοιχτά των Παξών και τις επιχειρήσεις διάσωσης στο πάνελ βρίσκονταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ολγα Γεροβασίλη.
Ο ακροδεξιός υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη σπεύδει να σχολιάσει: «Σκεφτείτε πόσο καλά..
προετοιμασμένοι είναι (σ.σ. οι πρόσφυγες που κινδυνεύουν) που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας αλλά θα το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση!»
Η Ολγα Γεροβασίλη παρεμβαίνει άμεσα λέγοντας: «Κύριε Γεωργιάδη μην ανοίγετε τέτοιο θέμα για την αλλοίωση της χώρας. Έλεος! Κινδυνεύουν και πνίγονται άνθρωποι. Η Μεσόγειος γίνεται τάφος. Από τι αλλοιώνεται η χώρα, από ανθρώπους;»
Και ο Γεωργιάδης από τη θέση του υπουργού απαντά: «Ασφαλώς. Προφανώς αλλοιώνεται!»
Ας τον καμαρώσει η κυβερνητική παράταξη τον υπουργό της που ακόμα και την ώρα που οι λιμενικοί προσπαθούν να διασώσουν ανθρώπους που κινδυνεύουν, εκείνος χωρίς προσχήματα υιοθετεί ανερυθρίαστα τις ναζιστικές θεωρίες περί αλλοίωσης της φυλής.
Λίγα λεπτά μετά η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε μέσω Twitter:
Α.Ψ.  / efsyn