ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020

Πέθανε η Έρρικα Μπρόγιερ

Πέθανε σε ηλικία 77 ετών η ηθοποιόςκαι χορεύτρια Ερρικα Μπρόγιερ που το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η Ερρικα Μπρόγιερ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν ως guest από τις 8 Δεκεμβρίου. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας,.. έχοντας στο πλευρό της την κόρη της Σάντρα Βουτσά (από τον γάμο της με τον Κ. Βουτσά), την αδερφή της Μαργαρίτα και ανθρώπους του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.
Η Έρρικα Μπρόγιερ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 από Έλληνα πατέρα και μητέρα Αυστριακή. Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς), η Έρρικα όμως όπως και η αδερφή της Μαργαρίτα κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για να κάνουν καριέρα. Οι δυο τους ξεκίνησαν ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961, ενώ ένα χρόνο μετά έκαναν και την παρθενική τους εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία "Όταν λείπει η γάτα" του Αλέκου Σακελλάριου.