ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Εκτός ΣΚΑΪ η αρχισυντάκτρια του Λιάγκα

Γιατί απολύθηκε η Ελεάννα Τρυφίδου

Εληξε η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τη δημοσιογράφο Ελεάννα Τρυφίδου η οποία ήταν αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Τα προβλήματα στην σχέση του καναλιού με την δημοσιογράφο είχαν αρχίσει από την εκπομπή..
με τον άθλιο σχολιασμό της σεξουαλικής επίθεσης που είχε δεχτεί η άτυχη φοιτήτρια του ΑΠΘ. Ακολούθησε το μεγάλο πρόστιμο και η απόφαση του ΕΣΡ (δείτε ΕΔΩ) που δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Το κανάλι και η αρχισυντάκτρια είχαν τον τελευταίο καιρό διάσταση απόψεων ως προς το περιεχόμενο και τον χειρισμό της θεματολογίας της εκπομπής, κάτι που προφανώς οδήγησε σε οριστική μεταξύ τους ρήξη.
Παρά τις συνεχείς επαφές με την διοίκηση του σταθμού, και τις προσπάθειες να βρεθεί μία λύση και να αλλάξει η σκαλέτα της εκπομπής, κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Τετάρτης ο σταθμός να ανακοινώσει την απόφασή του να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.
Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου αρχισυντάκτη της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα.