ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Δημοσιογράφο καλέσατε ή μετακλητό κύριε Παπαδάκη;

Με ποια ιδιότητά του άραγε ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ζαμπούκας;
Μιλάμε για τη σημερινή, πρωινή εκπομπή. Στις 7 και 45 λοιπόν, ένα τέταρτο πριν τις 8, ο Γιώργος Παπαδάκης παρουσιάζει τους δύο καλεσμένους του να συζητήσουν για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αμερική και τη συνάντησή του με τον Τραμπ. «Μαζί μας είναι ο Ανδρέας Ζαμπούκας και ο Κώστας..
Πουλακίδας» λένε από την εκπομπή, χωρίς να αναφέρουν ιδιότητες, θεωρώντας προφανώς πως οι τηλεθεατές τους γνωρίζουν.
Κανένα πρόβλημα, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα κάτω από τα τηλεοπτικά παράθυρα έμπαιναν με σούπερ οι ιδιότητές τους. Δημοσιογράφοι και οι δύο, «Αυγή» έγραφε κάτω από τον Κώστα Πουλακίδα και «Φιλελεύθερος, Liberal» κάτω από τον Ανδρέα Ζαμπούκα. Λίγο αργότερα, ο Γ. Παπαδάκης τους παρουσιάζε ως οι «δύο συνάδελφοί μου».
Ολα ωραία και καλά; Οχι φυσικά. Γιατί; Επειδή ο Ανδρέας Ζαμπούκας εδώ και κάποιους μήνες είναι μετακλητός στο γραφείο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμένου. Πληρώνεται δηλαδή από την κυβέρνηση.
Και καλά ο κ. Ζαμπούκας μπορεί να βγαίνει στις εκπομπές δηλώνοντας ή αποκρύπτοντας όποια ιδιότητά του θέλει, ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» δικαιούται να παραπλανά, έτσι, τους τηλεθεατές; Το γνώριζε ή έγινε από λάθος;


- από κείμενο του Δημ. Κανελλόπουλου στην efsyn