ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Γκρίνιες για την επικοινωνία στο ΚΙΝΑΛ…

Γκρίνια, που ακούγεται όλο και πιο έντονα, υπάρχει στο Κίνημα Αλλαγής για την επικοινωνία του κόμματος. Η κριτική δεν ακουμπά, προς τον παρόν, τον γραμματέα του τομέα επικοινωνίας Κυριάκο Κυριάκο, τις προσπάθειες του οποίου αναγνωρίζουν πρόσωπα από όλες τις εσωκομματικές πτέρυγες. Αφορά την εκπροσώπηση του ..
κόμματος, η οποία, όπως λέγεται, έχει περιοριστεί σε πρόσωπα που δεν ξεπερνούν αριθμητικά τα δάχτυλα του ενός χεριού.
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι όσοι ενοχλούνται από την υπερπροβολή των μελών του τομέα επικοινωνίας, τα οποία καθημερινά εμφανίζονται σε δύο και σε τρεις τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ αντιθέτως έχουν εξαφανιστεί από τις οθόνες βουλευτές που έχουν ασκήσει κριτική στις επιλογές που έχουν γίνει.
Οχι, οι παραπονούμενοι δεν θεωρούν ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι επιλογή της Φώφης Γεννηματά. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι αποτελεί έργο όσων θέλουν να εμφανίζονται βασιλικότεροι του βασιλέως και αποκλείουν, αυθαίρετα, πρόσωπα τα οποία θεωρούν ότι δεν είναι αρεστά στην ηγεσία. Ετσι όμως δεν γίνεται η (επικοινωνιακή) δουλειά.
- πηγή: Βηματοδότης