ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Ο ΣΚΑΪ απαντά στον Κανάκη και ετοιμάζεται για τα δικαστήρια

Λίγες ώρες μετά την αιχμηρή ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη στα social media, ο οποίος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από τον σταθμό του Φαλήρου (ΕΔΩ) και τη δήλωση της πληρεξούσιας δικηγόρου του τηλεπαρουσιαστή (ΕΔΩ), ο ΣΚΑΪ σε μία λιτή ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής:
«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε
συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».
Νωρίτερα η πληρεξούσια δικηγορος του Αντώνη Κανάκη,  Χριστίνα Παναγουλέα, μέσω της εκπομπής του STAR «Στη φωλιά των Κουκου», είχε δηλώσει για το «διαζύγιο» του ΣΚΑΪ με τους Ραδιο Αρβύλα:
«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».