ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Στα δικαστήρια οδηγούνται Κανάκης - ΣΚΑΪ

Και πρόταση(;) από το Open για συνεργασία

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή..
και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια»
Τα παραπάνω ανακοίνωσε η Χριστίνα Παναγουλέα, δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη, μέσω της εκπομπής του STAR «Στη φωλιά των Κουκου» μετά το «διαζύγιο» του ΣΚΑΪ με τους Ραδιο Αρβύλα.
Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του αποχωρούν από το κανάλι του Φαλήρου αφήνοντας σοβαρές αιχμές κατά του ΣΚΑΪ, μετά και από τις συνεχείς αναβολές της πρεμιέρας τους. Με μία λιτή ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους επισημαίνουν πως τα όσα εισέπραξαν σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για αυτούς στα 31 χρόνια που εργάζονται στην τηλεόραση (δείτε ΕΔΩ).
Θυμίζουμε ότι πηγές του ΣΚΑΪ ανέφεραν πως το κανάλι «έχει τηρήσει στο ακέραιο» ό,τι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και στους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα». «Ως κανάλι έχουμε τηρήσει στο ακέραιο ότι είχε συμφωνηθεί με την ομάδα των Αρβύλα κάτι που δεν έπραξαν οι ίδιο απέναντι μας» ανέφεραν οι διαρροές από τον ΣΚΑΪ.

ΥΓ Λέγεται ότι το κανάλι OPEN έχει επανέλθει με πρότασή του στον Αντώνη Κανάκη για συνεργασία και δεν αποκλείεται να δούμε τους Ράδιο Αρβύλα στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη.