ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Η διαφωνία της Πελώνη με την Καθημερινή...

...προτού αναλάβει αν. κυβερνητική εκπρόσωπος

Ενα ενδιαφέρον παρασκήνιο ακούγεται οτι προηγήθηκε της ανακοίνωσης οτι η δημοσιογράφος Αριστοτελία Πελώνη αναλαμβάνει μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη χρέη αναπληρώτριας κυβερνητικού εκπροσώπου. Συγκεκριμένα λέγεται οτι πριν απο 15 ημέρες η διεύθυνση της..
“Καθημερινής” ζήτησε από τη δημοσιογράφο που κάλυπτε το ρεπορτάζ της ΝΔ να το εγκαταλείψει και να αναλάβει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η δημοσιογράφος αρνήθηκε την αλλαγή… Και εν συνεχεία ακολούθησε η χθεσινή κυβερνητική ανακοίνωση.
Δεν είναι σαφές οτι τα δυο γεγονότα συνδέονται, αν και οι γνωρίζοντες επιμένουν πως δεν ειναι άσχετα μεταξύ τους! Αφου μετα τη διαφωνία της δημοσιογράφου με την εφημερίδα (όπου εργαζόταν από το 2016) να αλλάξει ρεπορτάζ επήλθε ρήξη. Και κάπως έτσι λεγεται οτι η Αριστοτελια Πελωνη βρέθηκε αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος. Βεβαιως η δημοσιογράφος ανεξάρτητα από το παραπάνω γεγονός πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τη θέση που κατέλαβε, τόσο επιστημονικά όσο και επαγγελματικά.
- πηγή: enimerosi24