ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Τρύφων Αλεξιάδης: Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς

«Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές». Aυτό έγραψε ο πρώην υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης στα σόσιαλ μίντια καθησυχάζοντας τους διαδικτυακούς φίλους του που είχαν ανησυχήσει από την  είδηση της λιποθυμίας του στη Βουλή
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής..
Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.
Οι γιατροί συνάδελφοί του, με πρώτο τον Παύλο Πολάκη, έσπευσαν δίπλα του και του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε ο γιατρός της Βουλής για να τον μεταφέρει στο ιατρείο του Κοινοβουλίου.
Ο Τρύφων Αλεξιάδης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» από όπου έκανε και την ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια.
Το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο για την κατάστασή του:
"Ο κος Αλεξιάδης Τρύφωνας προήλθε σήμερα 21/01/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά ιατρεία του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» για επεισόδιο απώλειας συνείδησης.
Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο".

.