ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

"Δεν θα με τρομάξουν οι ακροδεξιοί"

Ο Τόμας Γιακόμπι, ανταποκριτής της DW στην Αθήνα, που έπεσε θύμα επίθεσης φασιστοειδών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης ακροδεξιών, μίλησε στο dw.com για το θλιβερό περιστατικό.
«Έχω ένα μαυρισμένο μάτι, μια τραυματισμένη μύτη και έχω ακόμη πονοκέφαλο. Αλλά κατά τα άλλα η κατάσταση της υγείας μου βελτιώνεται. Υπέβαλα μήνυση και εξετάστηκα από ιατροδικαστή, ο..
οποίος κατέγραψε τα τραύματα. Η νέα κυβέρνηση θέλει να δείξει ότι παίρνει την υπόθεση στα σοβαρά. Θα ήταν καλό!» επισημαίνει ο δημοσιογράφος της DW.
«Μου επιτέθηκαν γιατί αναγνώρισαν ότι εγώ γύρισα το ντοκιμαντέρ για την Χρυσή Αυγή. Δεν θα με τρομάξουν οι ακροδεξιοί! Δουλεύουμε ήδη εδώ και τρία χρόνια για το νέο ντοκιμαντέρ και είναι σημαντικό να προβληθεί. Είναι επίσης σημαντικό να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Και προσωπικά δεν είμαι αυτός που έχει άδικο επειδή πήγα σε αυτή τη διαδήλωση. Άδικο έχουν αυτοί που μου επιτέθηκαν!» αναφέρει ο Τόμας Γιακόμπι στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Ντίρκε Κοπ (ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ)