ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Το καταραμένο στικάκι και το τρελάδικο της ΕΡΤ

αν ο πρόεδρος έτρεχε στους διαδρόμους φωνάζοντας «Προς Θεού, μη διαρρεύσει το όνομα»!

* Το πιο διασκεδαστικό από το διάγγελμα Μητσοτάκη δεν ήταν βεβαίως το όνομα της Σακελλαροπούλου ή η γυναικεία ιδιότητά της, αλλά η μπουρδούκλα με την ΕΡΤ. Που αυτή τη φορά, οφείλουμε να το παραδεχτούμε, δεν έφταιγε καθόλου. Άλλοι της..
φορτώσαν στην καμπούρα το στικάκι της συμφοράς που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η μετάδοση του διαγγέλματος.
* Και το σπάω σε πενηνταράκια, για να μην χανόμαστε. Κανονικά σε αυτές τις περιπτώσεις στέλνει συνεργείο η ΕΡΤ, μαγνητοσκοπεί (τα live έχουν απαγορευθεί πλέον…) και διασπείρει την εικόνα στα λοιπά κανάλια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο, ήρθε το ραπόρτο απ’ το Μαξίμου, σε φάση μην ασχολείστε θα το κάνουμε μόνοι μας. Και θα σας περάσουμε το βίντεο δια τα περαιτέρω.
* Πράγματι, κατά τις εξήμιση το απόγευμα έφτασε στην Αγία Παρασκευή ένα στικάκι με το διάγγελμα. Το παραλαμβάνουν στο Ραδιομέγαρο, προσπαθούν μία να το ανοίξουν, προσπαθούν δύο, προσπαθούν τρεις δεν άνοιγε ο διάολος.
Άντε πάλι, άντε ακόμη μία, άντε να το φέρουμε από εδώ, άντε να το πιάσουμε από εκεί, τίποτα σε λέω. Και κάπου εκεί άρχισε ο πανικός!
* Κάπου εκεί ενημερώθηκε ο πρόεδρος Ζούλας ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, παράτησε τη σύσκεψη στη μέση, κατέβηκε τρέχοντας κι άρχισε να φωνάζει:
«Προς Θεού, μη διαρρεύσει το όνομα»!
Τρελάδικο με λίγα λόγια, με όλο το Ραδιομέγαρο στο πόδι και τους τεχνικούς να τρέχουν σαν παλαβοί μπας και σώσουν τα άσωστα. Τελικά κάποιο γατόνι έδωσε τη λύση και βγήκε το διάγγελμα έστω και με μικρή καθυστέρηση. Αλλά στην Αγία Παρασκευή ακόμη βράζουν φασόλια με τους μαθητευόμενους μάγους του Μαξίμου που τα ξέρουν όλα…

- από τη στήλη Mini Media του Χρ. Ξανθάκη στο EΘΝΟΣ της Κυριακής (19.01.2020)