ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ποιος κόλλησε την τσίχλα στο τραπέζι;

Το φύσαγε και δεν κρύωνε ο Στέλιος Πέτσας για το κάζο που έπαθε. Aρτι αφιχθείς από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πήγε πρωί πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό μπας και μπορέσει να ανατρέψει τις δυσμενείς εντυπώσεις που άφησε η εμφάνιση Μητσοτάκη δίπλα στον Τραμπ.
Φαίνεται όμως ότι ο Στ. Πέτσας πήγε με την τσίμπλα στο μάτι και..
δεν είδε πού κάθισε. Ετσι, όταν σηκώθηκε από την καρέκλα του αντιλήφθηκε με φρίκη ότι του είχε κολλήσει μια τσίχλα! Για την ακρίβεια η τσίχλα ήταν κολλημένη κάτω από το τραπέζι και κόλλησε πάνω στο παντελόνι του υπουργού! «Επαγγελματίας» και ευγενής, ο Στ. Πέτσας έδωσε κανονικά τη συνέντευξη και μετά πήγε στο γραφείο του για να δει αν μπορούσε να ξεκολλήσει την τσίχλα. Είχε μάλιστα και εμφάνιση δίπλα στον πρωθυπουργό οπότε έπρεπε να είναι ατσαλάκωτος. Oπως καταλαβαίνετε, τα νεύρα του υπουργού ήταν πολλά και ακούστηκαν σε όλο το γραφείο. Φοβούμαι ότι η τσίχλα δεν βγήκε χωρίς να «πληγώσει» το ρούχο. Κανονικά θα πρέπει να στείλει τον λογαριασμό του καθαριστηρίου στο κανάλι! Θα του πληρώσει το κοστούμι σε… καπίκια!
- από το documento