ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Ρεσιτάλ κυνισμού Βορίδη για την πίτα των 12.000 ευρώ

Μετά τον σάλο που ξέσπασε για τη φιέστα κοπής πίτας στο υπουργείο, αξίας 12.000 ευρώ (EΔΩ), ο Μάκης Βορίδης δεσμεύθηκε να ανακαλέσει την απόφαση, όμως τα λεγόμενα και οι κυνικές απόψεις του υπουργού συνεχίζουν να προκαλούν προβληματισμό.
Αρχικά, ο Μάκης Βορίδης τοποθετήθηκε μέσω του ΑΝΤ1 όπου δεν δίστασε να δηλώσει…
θύμα κοινωνικού αυτοματισμού λέγοντας «δηλαδή θα πάρουν ΕΚΑΣ αν δεν κόψουμε την βασιλόπιτα; Τι είδους κοινωνικός αυτοματισμός είναι αυτός; Επειδή κόπηκε ΕΚΑΣ, μισθός, σύνταξη δεν μπορεί να γίνει γιορτή 12.000 ευρώ;».
Στη συνέχεια βρέθηκε στο Open TV, όπου είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ και, παρά το γεγονός ότι δεσμεύθηκε να ανακαλέσει την απόφαση και να πληρώσει τα χρήματα από την τσέπη του, δεν παρέλειψε να προκαλέσει ξανά.
Ο Μάκης Βορίδης προσπάθησε να εξηγήσει να ανεξήγητα λέγοντας ότι «υπάρχει ο κωδικός για αυτή τη δαπάνη, δεν το εκπόνησα εγώ» και στη συνέχεια δήλωσε «ανακαλώ την απόφαση για την εκδήλωση που επίκειται, θα βγάλω ανακλητική απόφαση, θα πάω στο γραφείο μου και θα την υπογράψω».
Φρόντισε, ακόμη, να μας ενημερώσει ότι δεν είναι πλούσιος και πως ο Πάνος Καμμένος θα είναι, εμμέσως, εκείνος που θα πληρώσει τα έξοδα.
«Θα ανακαλέσω την απόφασή μου και η εκδήλωση θα γίνει και θα την πληρώσω εγώ, για να είμαστε συνεννοημένοι. Κι επειδή δεν είμαι πλούσιος για να τα βγάλω εύκολα τα λεφτά θα τα πάρω από την αποζημίωση που μου έδωσε ο συγκυβερνήτης του κύριου Ζαχαριάδη, ο κύριος Καμμένος για προσβολή προσωπικότητας. Πήρα 40.000€ αποζημίωση και θα τα δώσω από εκεί τα λεφτά» είπε χαρακτηριστικά.
Αναμένουμε, πλέον, να δώσει στη δημοσιότητα την απόφαση ανάκλησης ο κ. υπουργός. Και μετά και την απόδειξη πληρωμής...
-πηγή: efsyn