ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Αυτή είναι η τεχνική της σωστής συνέντευξης

Οι Εικόνες ήταν ένα πρωτοποριακό περιοδικό. Μιλάμε για τι Εικόνες της Ελένης Βλάχου που θριάμβευσαν στη δεκαετία του ’60. Η Μεγάλη Κυρία του τύπου συγκέντρωσε τα «διαμάντια» της δημοσιογραφίας, τα κατεργάστηκε και αυτά το περιοδικό έδωσε το νέο που περίμενε το κοινό.
Μεταξύ των αστεριών που «ξεπετάχτηκαν» στο περιοδικό κι ο Φρεντυ Γερμανός. Το 1966 ήταν ήδη ο χρονογράφος της Μεσημβρινής, είχε το δικό του..
αναγνωρίσιμο στιλ γραφής και στις 8 Ιουνίου άρχισε τις εμφανίσεις στην τηλεόραση του ΕΙΡ λέγοντας ειδήσεις στην Ηχώ των Γεγονότων. Πρωτοπόρος για την εποχή του το αποδεικνύει σε μια συνέντευξη με τον Γιώργο Κωνσταντίνου όπου παραδίδει μαθήματα και μάλιστα δωρεάν για το πώς μπορεί να γραφεί μια συνέντευξη.
Δεν δίνει σημασία μόνο στα όσα του λέει ο συνομιλητής του, αλλά ασχολείται και με το… περιτύλιγμα.
Αξίζει το κόπο να διαβάσουμε τις 2.626 λέξεις της συνέντευξης του Φρέντυ Γερμανού. Ακόμα κι αν δεν γίνουμε σοφότεροι για τον συνομιλητή του θα έχουμε απολαύσει το κείμενο.
- διαβάστε τη συνέχεια στο pasatempo ΕΔΩ