ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η Φώφη Γεννηματά στην εκπομπή «Επτά» της ΕΡΤ1

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Βάλια Πετούρη και την ενημερωτική εκπομπή «Επτά», που μεταδίδεται το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:30 στην ΕΡΤ1. Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Βάλια Πετούρη. Δημοσιογραφική επιμέλεια-αρχισυνταξία video: Μανιώ..
Μάνεση.Σκηνοθεσία: Ολυμπιάδα Σιώζου.
***
Με αφιέρωμα στην αριστουργηματική σειρά «The Young Pope», με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Πάολο Σορεντίνο και πρωταγωνιστή τον Τζουντ Λο, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, κυκλοφορεί, αυτή την εβδομάδα, η «Ραδιοτηλεόραση». Ποιητική αφήγηση, μαγικά κινηματογραφικά πλάνα, εγκεφαλικό χιούμορ, εσωτερική ένταση και εξαιρετικό καστ ηθοποιών αποτελούν τα δυνατά στοιχεία της σειράς, που μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη, στις 23:15, καταγράφοντας με αριστοτεχνικό τρόπο την ιστορία του Πάπα Πίου ΙΓ΄, του πρώτου Αμερικανού Πάπα, και μάλιστα σε νεαρή ηλικία.
***
Ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης το Σάββατο το πρωί μιλά για όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας στη Φαίη Μαυραγάνη και το  «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στο Open. Μιλά για το μνημόνιο Λιβύης-Τουρκίας και τις διεθνείς εξελίξεις και τα μέτρα που θα πάρει το υπουργείο για τις αυξανόμενες ροές των μεταναστών από την θάλασσα.
***
Με ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων και ειδικές εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο, η ΕΡΤ3
καλύπτει την 28η Agrotica που πραγματοποιείται από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020,
στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στις 11.00 το πρωί, από το περίπτερο 15 θα μεταδοθεί ειδική εκπομπή με τον Βαγγέλη Μητρούσια και την Έλσα Ποιμενίδου.