ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Σε ειδική εκδήλωση οι βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου της ΕΣΗΕΑ για τα Νέα Μέσα, οι οποίες εκδίδονται από την «ACTA, Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης» (με τις απαιτήσεις του προτύπου Quality Training Label), θα χορηγηθούν σε εκδήλωση, που θα προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες με την παρουσία των συμμετεχόντων, μελών του Δ.Σ. της Ενώσεως,..
εισηγητών καθώς και εκπροσώπων της «Acta».
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους εισηγητές για τις γνώσεις που προσέφεραν αφιλοκερδώς, καθώς και την επιστημονική υπεύθυνη κυρία Σόνια Χαϊμαντά (φωτο) για το υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο κατήρτισε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες, με το αμείωτο ενδιαφέρον και τη συνέπεια που επέδειξαν, επαναβεβαίωσαν ότι η δύναμη της Ένωσης είναι τα μέλη της. Ταυτόχρονα, για άλλη μια φορά, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αναδείχθηκε η αδιαπραγμάτευτη αξία της παραδοσιακής ερευνητικής δημοσιογραφίας με πρωτογενή κείμενα, πέρα από τις εξειδικευμένες γνώσεις.