ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά!

Δεκάδες βουλευτές της ΝΔ και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσαν το «παρών» στα αποκαλυπτήρια του αδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης.
Με κυβερνητικό αεροπλάνο από την Ελευσίνα πέταξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Π. Πικραμμένος και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Καραμανλή, πρώην υπουργός Εξωτερικών Π. Μολυβιάτης..
Το Ίδρυμα Καραμανλή έκανε ειδική πτήση για την Καβάλα ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αχιλλέας Καραμανλής προηγήθηκαν το Σάββατο. παρόντες πολλοί υπουργοί και δεκάδες βουλευτές, περιφερειαρχες, δήμαρχοι κ.α.
Πολλα σχόλια στα σόσιαλ μίντια προκάλεσαν οι φωτογραφίες που ανέβασε στο fb o βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος οπου εικονιζεται με Σαμαρά. Πλεύρη, Γεωργιάδη και άλλους συναδέλφους του στο αεροδρόμιο στο δρόμο προς την εκδήλωση για τον Κ. Καραμανλή. Ο κ. Μπογδάνος έγραψε στη λεζάντα: "Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά!"