ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ιστορικοί Περίπατοι στην ΕΡΤ με μεταπτυχιακά από το Πάντειο

Αριστούχος μεταπτυχιακή του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών είναι από σήμερα η δημοσιογράφος Μαριλένα Κατσίμη. Η ίδια αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες στο fb και αναφερομενη στο γεγονός, το συνδύασε με την εκπομπή ντοκιμαντέρ Ιστορικοί Περίπατοι της ΕΡΤ. Διαβάστε τι έγραψε:
"Ίσως ακουστεί βαρύγδουπο αλλά το ένιωσα. Σήμερα καθώς διάβαζα.. τον όρκο στην τελετή του μεταπτυχιακού αισθάνθηκα ξαφνικά πολύ περήφανη γιατί νομίζω ότι μαζί με την ομάδα μου Πιέρρο Τζανετάκο, Ελενα Λαλοπούλου και Ελένη Ντάφλου (επίσης αριστούχους μεταπτυχιακούς) έχουμε ήδη καταφέρει μέσα από την εκπομπή ντοκιμαντέρ Ιστορικοί Περίπατοι να υλοποιήσουμε πολλούς από τους στόχους που αναφέρονται στον όρκο:
  • Να υπηρετούμε με συνέπεια την επιστήμη και να σεβόμαστε την επιστημονική δεοντολογία που διδαχτήκαμε από τους Καθηγητές και Καθηγήτριές μας.
  • Να μεταλαμπαδεύουμε το φως της γνώσης με ήθος και ελεύθερο φρόνημα.
  • Να υπηρετούμε τους συνανθρώπους μας, το δημόσιο συμφέρον και το κοινωνικό σύνολο, έχοντας ως οδηγό τις αξίες και τις αρχές που μας ενέπνευσαν οι σπουδές μας.
Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ πρώτα στους καθηγητές μου που ήταν και είναι πηγή γνώσης και έμπνευσης, στους συναδέλφους μας στην ΕΡΤ που στήριξαν το εγχείρημα των Περιπάτων, αλλά και στον κόσμο που μας αγκάλιασε και δεν σταματά να μας ρωτάει πότε θα ξεκινήσουμε.
(και φυσικά στην οικογένειά μου, που με... άντεξε και ήταν πλάι μου, τα 3 τελευταία χρόνια)
Αυτό το Σάββατο λοιπόν ξεκινάμε τον 3ο κύκλο εκπομπών, ο οποίος θα ολοκληρωθεί σε 6 συγκλονιστικά επεισόδια. Όσο για το μετά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΄21!"