ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Αποφάσεις για το budget στο OPEN

Πονοκέφαλος στον ΣΚΑΪ για επιστροφές και δάνεια

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του ΔΣ του OPEN που θα εξετάσει τα θέματα του budget. Πρόκειται για μια κρίσιμη συνεδρίαση, αφού οι αποφάσεις των μελών του ΔΣ θα επηρεάσουν άμεσα το πρόγραμμα του σταθμού, αλλά και το έμψυχο δυναμικό. Με άλλα λόγια αναμένεται να..
αποφασιστεί το εύρος των περικοπών και να χαραχτεί η νέα οικονομική πολιτική του καναλιού που μοιραία θα είναι αρκετά πιο σφιχτή.
 ****
Οικονομικό πονοκέφαλο αποτελούν για τη διοίκηση του ΣΚΑΙ οι επιστροφές (από τις διαφημίσεις) όσο πλησιάζει το τέλος του χρόνου… Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί, μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου – σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, αγγίζει τα 3,5 εκ ευρώ με τάση προς τα πάνω! Tο καλό είναι οτι υπάρχουν έσοδα απο διαφημίσεις μέχρι τώρα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί τι θα γίνει το δεύτερο μισό της σεζόν.
****
Αυτο ομως που εχει βαρύνει την κατάσταση στο Φάληρο ήταν η ανεπιτυχής προσπάθεια δανειοδότησης απο την Εθνική Τράπεζα. Συγκεκριμένα λέγεται οτι η διοίκηση του σταθμού ζήτησε περι τα 17 εκ ευρώ δάνειο, αλλά δεν κατέστη δυνατό να πεισθεί η Τράπεζα, με αποτέλεσμα μέσα σε 40 λεπτά το τιμ του σταθμού να αποχωρήσει εκνευρισμένο από την έδρα του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος.
- από το enimerosi24