ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ (και) ο Πανούτσος

Ποιες θα είναι οι αποδοχές του

«Την πρόσληψη από 22.11.2019, του δημοσιογράφου κ. Πανούτσου Αντωνίου του Ανδριανού, ως Ειδικού Συμβούλου – Μετακλητού υπαλλήλου, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπό το Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, για τις ανάγκες σχεδιασμού προγράμματος που άπτονται των θεμάτων που καλύπτει η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης».
Η παραπάνω απόφαση που..
υπογράφεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Γιώργο Γαμπρίτσο δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια αποδεικνύοντας ότι τελικά κανένας πολιτευτής της ΝΔ δεν πάει χαμένος.
Οι αποδοχές του Αντώνη Πανούτσου θα υπολογιστούν σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄αριθμ. 1177/22.04.2019 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 1477/τ.Β' /24.04.2019). Η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί ελεύθερα οποτεδήποτε και σε κάθε περίπτωση, λύεται αυτοδίκαια με τη λήξη της θητείας του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Φώτης Καφαράκης.

ΥΓ: Ο Αντώνης Πανούτσος, που προ εικοσαετίας κάποιοι έσπευδαν να διαβάσουν τη στήλη του στα αθλητικά του ΒΗΜΑΤΟΣ (είχε καλή πένα), ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές του Ιουλίου αλλά απέτυχε να εκλεγεί....