ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ρένα Δούρου: Να σπάσουμε την «ομερτά» των ΜΜΕ

«Το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο καλά κρατεί και συνεχίζει την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην κυβέρνηση. Αυτή η ομερτά μπορεί να σπάσει». Αυτό επισήμανε  η Ρένα Δούρου μιλώντας στην ανοικτή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, όπου μετείχε χθες το βράδυ, μαζί με τον εκπρόσωπο της Προοδευτικής Συμμαχίας, Στέργιο Καλπάκη.
«Σήμερα αναλαμβάνουμε την..
ευθύνη για να κτίσουμε τη σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία, με ρίζες στην προοδευτική παράδοση και τους αγώνες του λαού μας και ορίζοντα τον δημοκρατικό σοσιαλισμό της αριστεράς και της οικολογίας», τόνισε μεταξύ άλλων, η τομεάρχης Κλιματικής Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου στην ανοικτή γενική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, όπου μετείχε χθες το βράδυ, μαζί με τον εκπρόσωπο της Προοδευτικής Συμμαχίας, Στέργιο Καλπάκη.
Παράλληλα, η Ρένα Δούρου αναφέρθηκε στην επιστροφή στην εξουσία του «παλιού πολιτικού συστήματος και όλων των παθογενειών που μας έφεραν στον γκρεμό της χρεοκοπίας».
«Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιδιόρρυθμη ομερτά των ΜΜΕ. Το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο καλά κρατεί και συνεχίζει την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην κυβέρνηση. Αυτή η ομερτά μπορεί να σπάσει με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και των νέων δυνατοτήτων αυτοοργάνωσης, όπως είναι η πλατφόρμα i-syriza για συμμετοχή, συνδιαμόρφωση, συναπόφαση εκείνων των πολιτικών που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το νέο, δημοκρατικό, προοδευτικό δρόμο για την πατρίδα μας», τόνισε η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής».