ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Άρχισε το ξήλωμα της Δόμνας Μιχαηλίδου;

Ξαφνικά, χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε πάνω του και το θέμα με τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, περνώντας τις αρμοδιότητες (και γι' αυτό το ζήτημα!) στο Μέγαρο Μαξίμου.
Το πόστο ανέλαβαν ως Εθνική Συντονίστρια η Ειρήνη Αγαπηδάκη (διάσημη από τις φαιδρές αναρτήσεις της στο Facebook) και ο γνωστός συγγραφέας και σκηνοθέτης, Απόστολος Δοξιάδης..
(που γελάμε με όσα γράφει όχι μόνο στο Facebook, αλλά και αλλού).
Για το αν είναι καλές ή όχι οι εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη, ας αφήσουμε να μιλήσουν οι πιο ειδικοί, όπως είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης της Διεθνούς Αμνηστίας:


Εμένα άλλο μου κάνει απορία και, ειλικρινά, στενοχωριέμαι. Πού είναι η Δόμνα Μιχαηλίδου;
Η αγαπημένη υφυπουργός είχε έως τώρα αρμοδιότητα επί του θέματος. Παράδειγμα:Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ασυνόδευτων παιδιών. Δύο ημέρες πιο πριν, μιλώντας από το βήμα του 1ου Φόρουμ Θεσσαλονίκης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, έκανε λόγο και στη στέγαση των ασυνόδευτων ανηλίκων. Ενώ και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, από τα Χανιά, στάθηκε στην ιδιαίτερη σημασία που έχει για την κυβέρνηση η προστασία των ασυνόδευτων παιδιών μεταναστών και προσφύγων.
Ήταν στις αρμοδιότητές της το θέμα. Αλλά χθες, αν δεν κάνω λάθος, σαν να... ξεχάστηκε από τον κ. Μητσοτάκη. Δεν θέλω να φανταστώ πως την παραμέρισαν. Και ούτε καν μπορώ να σκεφτώ ότι υπάρχει περίπτωση να χάσουμε (χάσω) τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Κύριε Μητσοτάκη σας παρακαλώ πολύ. Φτάνει πια.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν