ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

«Εξαρτώμενοι» από τους δημάρχους οι διευθυντές του Αθήνα 9.84

Άλλαξε το καθεστώς απασχόλησης και οι προϋποθέσεις με τις οποίες θα προσλαμβάνονται οι γενικοί διευθυντές του Αθήνα 9.84, μετά την τελευταία τροποποίηση του κανονισμού της Δ.Ε.Ρ.Α.
Μερικές από τις πρώτες αλλαγές στην λειτουργία του Αθήνα 9.84, υλοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή από το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Ρ.Α. Στο εξής,..
η διάρκεια της σύμβασης ορισμένου χρόνου που θα συνάπτει ο εκάστοτε γενικός διευθυντής του σταθμού «θα παρακολουθεί τη διάρκεια της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο έχει διορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο που τον προσέλαβε». Εν ολίγοις, η «θητεία» του θα λήγει αυτόματα όποτε γίνονται δημοτικές εκλογές, ανεξάρτητα αν ο δήμαρχος που τον προσέλαβε επανεκλεγεί.
Επιπλέον, με την ίδια απόφαση, ο νέος γενικός διευθυντής του δημοτικού ραδιοσταθμού της πόλης θα πρέπει να διαθέτει προϋπηρεσία 5 ετών σε ανάλογη θέση σε άλλα ΜΜΕ, έναντι τριών όπως ίσχυε μέχρι τώρα.
- από το e-tetradio