ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Nέοι τίτλοι, εξαγορές και καραμπόλες στα media

"ΕΚΑΨΕ" έξυπνα τις όποιες σκέψεις για αυτονόμηση του ενθέτου Secret, o έμπειρος σ΄ αυτά τα ζητήματα Γιάννης Κουρτάκης! Εκατό η αλεπού, εκατόν ένα το αλεπουδάκι... Για να έχει ήσυχο το κεφάλι του μέσα στο μαγαζί του.
**
O ίδιος ο Κουρτάκης έγραψε στο fb: "Επειδή διαβάζω διαφορά περί αυτονομίας του secret. Καμία τέτοια σκέψη. Κανένας απολύτως λόγος..
να αυτονομηθεί. Απεναντίας υπάρχουν πολλοί (λόγοι) για να συνεχίσει για πολλά χρόνια να συνοδεύει την μεγάλη αγαπημένη του Σαββάτου. Την εφημερίδα Παραπολιτικά".
**
Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ της 24Μedia μετά το στραπάτσο με το "Εθνος" του Ιβάν Σαββίδη, έγινε ξαφνικά συνεταίρος του ΟΠΑΠ (άρα και του Μελισσάνιδη) με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
**
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ πουλήθηκε (απο τον Φώτη Μπόμπολα) το 37% της Stoiximan, στην οποία συμμετέχει με υψηλό ποσοστό και ο περί ού ο λόγος Δημήτρης Μάρης.
**
Ο ΟΠΟΙΟΣ Μάρης δεν κατείχε και το 25% στον "Δημοκρατικό Τύπο"; Το εχει κρατήσει άραγε ή βιάστηκε να το σπρώξει;
**
ΠΟΛΛΑΠΛΑ κερδισμένος και ο πάλαι ποτέ άρχων της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου. Εβαλε στην τσέπη του ενα αρκετά "μεγάλο πακέτο" με το οποίο θα μπορούσε ο "κυρ Φώτης και αφέντης τσουτσουλομύτης" να εμπλακεί ξανά στα media αν το επιθυμούσε.
**
"ΜE MIA εφημερίδα ή ακόμη ακόμη κι εναν ραδιοφωνικό σταθμό -"low cost" και τα δύο- όπως προτείνουν στον Φ. Μπόμπολα ("για να μην χαθεί από την πιάτσα") οι συνεργάτες του.
**
ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Απογευματινή Ενημέρωση" εχουν κατοχυρώσει απο τον Μάιο του 2017, οι της Ερατοσθενους. Οπα...
**
ΟΙ ΙΔΙΟΙ είχαν εκδώσει το 2017 και την "Ελευθερία στην Ενημέρωση" για τρεις εβδομάδες, ακριβώς πανω στην "Ελευθερία του Τύπου" που χρηματοδότησε ο Μαρινάκης κι έκλεισε άδοξα προτού συμπληρώσει έναν χρόνο στα περίπτερα.
**
Ο «Φαληρεύς» της Καθημερινής επέστρεψε και εύχεται «καλό φθινόπωρο». Ο Στέφανος Κασιμάτης γράφει ξανά στην δεύτερη σελίδα της εφημερίδας μετά από τρίμηνη αποχή λόγω προβλημάτων υγείας.