ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Παρουσίαση και πάρτυ για το Make the Economy Scream

Οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ Debtocracy, Catastroika, Fascism Inc και This is Not a Coup παρουσιάζουν την πορεία του νέου δημοσιογραφικού project Make the Economy Scream στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στις 8.00μ.μ. στο συνεταιριστικό καφενείο Το Ωραίον Ντεπώ.
O δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου θα παρουσιάσει τα πρώτα τρέιλερ του ντοκιμαντέρ
και θα απαντήσει σε ερωτήσεις. Θα ακολουθήσει πάρτι οικονομικής ενίσχυσης.
To Make the Economy Scream ξεκίνησε σαν ένα ντοκιμαντέρ για την αθέατη πλευρά των εξελίξεων στη Βενεζουέλα, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα πολύ μεγαλύτερο project ανεξάρτητης δημοσιογραφίας.
Με αποκλειστική χρηματοδότηση από τους αναγνώστες, τους θεατές και τους ακροατές του, επιτρέπει σε δημοσιογράφους να πραγματοποιούν αποστολές σε όλο τον κόσμο. Ήδη έχουν παρουσιαστεί κείμενα και ραδιοφωνικές εκπομπές από την Κούβα, την Κολομβία, τη Βενεζουέλα αλλά και τη Βαρκελώνη, το Παρίσι και τη Γενεύη.
Όσοι ενισχύουν οικονομικά την παραγωγή, μέσα από τη σελίδα maketheeconomyscream.com, θα λάβουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν δωρεάν το ντοκιμαντέρ πριν από την κυκλοφορία σε κινηματογράφους, φεστιβάλ και εκδηλώσεις.