ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Κι άλλη εφημερίδα στον όμιλο Φιλιππάκη;

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ των "Παραπολιτικών" εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να «εξελίξει» σε αυτόνομη έκδοση το ένθετο "Secret"! Ωραία ιδεα, αρκεί να γίνουν οι σωστές κινήσεις.
***
ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ Φιλιππάκη κάποια από τα στελέχη εμφανίζονται σίγουρα οτι σύντομα θα έχουν κι άλλη εφημερίδα. Καινούργια ή "παληά" άραγε;
***
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ φήμες οτι..
πίσω απο το εγχείρημα επανέκδοσης της "Απογευματινής" βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και λόγω της εμπλοκής του ονόματος του Χρίστου Μουλίνου. "Ανοησίες" λένε αυτοί που ξέρουν.
***
ΕΙΝΑΙ αλήθεια οτι πολλοί προνομιούχοι συνομιλητές του Ιβαν Σαββίδη του προτείνουν να αναστείλει εδω και τωρα την έκδοση του ημερήσιου φύλλου του "Εθνους" που δεν τραβαει κυκλοφοριακά. Τις ενστάσεις μας τις έχουμε καταθέσει ΕΔΩ.
**
Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ επιχειρηματίας πάντως έχει εξομολογηθεί σε φίλο του, οτι παρά το κακό ξεκίνημα της εφημερίδας "λόγω λαθών του συστήματος Μάρη", θα επιθυμούσε να την κρατήσει και να το παλέψει οσο μπορεί.
***
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι εάν ο Ιβάν κρατήσει το ημερήσιο του ΕΘΝΟΥΣ θα προχωρήσει σε μεγάλες επιτελικές αλλαγές, τομές και αναδιάρθρωση θεματολογίας.