ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Τέτοιους ψάχνει η Νέα Δημοκρατία;

Ευθείες βολές της «δημοκρατίας» κατά Στουρνάρα

Tον Γιάννη Στουρνάρα βολιδοσκόπησε πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση που είχαν στο «Hilton», για την πιθανότητα να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών. Ο Στουρνάρας αρνήθηκε επειδή έχει θέσει τον πήχη των φιλοδοξιών του πολύ ψηλά (αρνείται -προς το παρόν- ο πονηρός διοικητής, που..
ελπίζει να γίνει πρωθυπουργός).
Tα παραπάνω γράφει η εφημερίδα «δημοκρατία» σε κείμενο υπό τον τίτλο "Tέτοιους ψάχνει η Νέα Δημοκρατία;", θυμίζοντας ότι ο Στουρνάρας ήταν ένα από τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο τα χρόνια της χρεοκοπίας.
Μάιστα υπενθυμίζει, απευθυνόμενη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως "όταν ο Στουρνάρας  ήταν υπουργός Οικονομικών της Ελλάδος (2012-2014),  έδειχνε, σε πολιτικό επίπεδο, να λειτουργεί καλύτερα ως εκπρόσωπος της τρόικας στην ελληνική κυβέρνηση παρά ως Ελληνας αξιωματούχος που «διαπραγματευόταν» με τους δανειστές. Το αυτό ισχύει και για τη θητεία του στην Τράπεζα της Ελλάδος".
Η εφημερίδα «δημοκρατία» θεωρεί σχεδόν βέβαιο ότι η Ν.Δ. θα σπεύσει να διαψεύσει την αποκάλυψη για τον Στουρνάρα και αναφέρει: "Το ευτύχημα είναι ότι οι πολίτες αποδεικνύονται πλέον αρκετά έμπειροι για να διακρίνουν τι είναι αληθές και τι επίσημα αποδεκτό. Τέλος, οι πηγές των πληροφοριών για το ρεπορτάζ μας είναι απολύτως αξιόπιστες και μη επιδεχόμενες αμφισβήτησης".