ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

«Με απέλυσε από την εφημερίδα επειδή δεν του κάθισα...»

«Εμένα με απέλυσαν δύο φορές επειδή δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις κι επειδή δεν του κάθισα… Νομίζω ότι αυτό πρέπει, πρέπει να καταγγέλλεται, να έρθει στην επιφάνεια. Έχω υποστεί δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση σε εφημερίδες. Και μάλιστα μου διατυπώθηκε σαφώς ότι εάν δεν... θα απολυθώ. Και απολύθηκα και τις δύο φορές» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος..
Ειρήνη Νικολοπούλου. Συγκεκριμένα στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό, η Νικολοπούλου μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε κατά το παρελθόν δύο φορές σε εφημερίδες.

Τα ίδια είχε αποκαλύψει η Νικολοπούλου τον περασμένο Ιούλιο  στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10.00». «Στην αρχή της καριέρας μου στην εφημερίδα, ήταν δυστυχώς επαναλαμβανόμενο και έτσι απολύθηκα δύο φορές από τις εφημερίδες. Δυστυχώς ήταν μια πολύ σκληρή εμπειρία. Και δεν μπορούσα και να την αντιμετωπίσω, γιατί ήμουν πάρα πολύ νέα και ήταν πάρα πολύ δυνατοί οι αντίπαλοι μου» είχε πει τότε η δημοσιογράφος (ΕΔΩ).