ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Και η Αυγή έχει «φάει» αγωγή από βουλευτή των ΑΝΕΛ

Δ. Στούμπος: Αν κάποιος καταφεύγει σε αγωγές ή μηνύσεις δεν μιλάμε για δημόσιο διάλογο αλλά για δικομανία 

«Ασχέτως συγκυρίας όλοι μας πρέπει να κρατάμε κάποιες σταθερές. Μία από αυτές είναι ότι ο Τύπος και τα Μέσα πρέπει να κρίνουν με άφοβο και ελεύθερο τρόπο, έστω και με υπερβολές αρκεί οι υπερβολές να μην συνοδεύονται με ακρότητες και γελοιότητες» τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος..
της ΑΥΓΗΣ μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο "στο Κόκκινο".
Ο Δημήτρης Στούμπος χαρακτήρισε ως "λάθος" του υπουργού Π. Καμμένου, να προχωρήσει στη δικαστική διαδικασία τη στιγμή που πρώτα θα έπρεπε να επιδιώξει πάραυτα επικοινωνία με το επιτελείο του «Φιλελεύθερου»: "Όταν ο υπουργός θεωρεί ότι θίγεται ο υπουργός σηκώνει το τηλέφωνο και μιλάει με το διευθυντή ζητώντας αποκατάσταση. Αυτή η κίνηση δεν έγινε και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα".
«Δυστυχώς και η Η ΑΥΓΗ έχει φάει αγωγή από βουλευτή των ΑΝΕΛ εδώ και ένα χρόνο. Αν κάποιος καταφεύγει στην αγωγή ή τη μήνυση τότε δεν μιλάμε για δημόσιο διάλογο αλλά για δικομανία ή για κατάντια του δημόσιου διαλόγου» πρόσθεσε ο Δ. Στούμπος και ξεκαθάρισε ότι είναι «άλλο πράγμα η κριτική και άλλο η ''πίεση'' στους δημοσιογράφους. Η πίεση όμως πρώτα απ’ όλα ασκείται απευθείας με ένα τηλέφωνο. Βέβαια καλό θα ήταν να έχει προηγηθεί τηλεφώνημα όταν κάνεις ένα ρεπορτάζ αιχμηρό για κάποιον».
«Ιδιαίτερα στη συγκυρία που η πόλωση ανεβαίνει κυρίως με ευθύνη της αντιπολίτευσης δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπερασπιστούμε τη δεοντολογία και τις αρχές» είπε ο Δ. Στούμπος τονίζοντας ότι μαζί με τους δημοσιογράφους του Φιλελεύθερου είχε πάει και η δικηγόρος της ΕΣΗΕΑ.