ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΑΕ: Αλληλεγγύη στον Ηλία Σμήλιο

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την παραπομπή σε δίκη του εκπαιδευτικού και μέλους του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης Ενάντια στους Πλειστηριασμούς, Ηλία Σμήλιου λόγω της συμμετοχής του σε κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών.
Η ΛΑΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
"Η δικαστική δίωξη εναντίον του Ηλία Σμήλιου, με ένα..
κατηγορητήριο που  περιλαμβάνει σχεδόν τον μισό Ποινικό Κώδικα, έρχεται να προστεθεί στις διώξεις άλλων αγωνιστών σε όλη την Ελλάδα κι εντάσσεται στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για επιβολή κλίματος εκφοβισμού και τρομοκρατίας, ενάντια  σε όλους όσους αγωνίζονται κατά της λεηλασίας της λαϊκής περιουσίας και υπέρ των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.
Οι δικαστικές διώξεις όμως, που αποτελούν πρόκληση για ολόκληρη την κοινωνία, δεν θα μείνουν αναπάντητες από το λαϊκό κίνημα.
Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στον αγωνιστή Ηλία Σμήλιο και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και για την προστασία των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού που σήμερα, παραβιάζονται κατάφωρα από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ."

Kάλεσμα σε συγκέντρωση

Η ΛΑ.Ε. καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης και διαμαρτυρίας, την Τρίτη 25/09 στις 9 π.μ. στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, κτίριο 7, ενάντια στις διώξεις τριών μελών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών: Οδυσσέα  Χαραλαμπόπουλου, Αλέξανδρου - Ρωμανού  Αγγελή και Θωμά Καρρά. Οι τρεις διώκονται με τις κατηγορίες «Αντίσταση κατά της Αρχής»,  «Διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και «Απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης, κατά Αστυνομικού» διότι συμμετείχαν σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία, έξω από Συμβολαιογραφείο, ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.