ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017

Epsilon: φεύγει, αλλά.. παραμένει, ο Φουρθιώτης

Εσείς το γνωρίζατε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού Epsilon; Εμείς πάντως όχι, διότι θεωρούσαμε ότι ήταν απλώς ένας τηλεπαρουσιαστής μεσημεριανάδικου στο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη.
Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας του Epsilon που πέρασε στα χέρια του Ιβαν Σαββίδη, και την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης του καναλιού από τον Ed Hall (δείτε ΕΔΩ), ο Μένιος Φουρθιώτης παραιτείται των υψηλών καθηκόντων του - ευτυχώς όμως παραμένει ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής «Αποκαλυπτικά». Φυσικα για όλα αυτά θεώρησε πως πρέπει να.. ενημερώσει ο ίδιος τους συνεργάτες του κι έτσι έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Αγαπητοί συνεργάτες,
Έπειτα από τέσσερα χρόνια, ήθελα ο ίδιος να σας ενημερώσω ότι,  εντός των ημερών θα παραδώσω τη θέση μου ως διευθυντής προγράμματος και εμπορικής πολιτικής του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. Από εδώ και στο εξής μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Ed Hall, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή.
Όπως πάντα, θα είμαι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς, υπό τη νέα διοίκηση, όταν αυτή αναλάβει τα καθήκοντά της. Ωστόσο, η ιδιότητα μου ως παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ παραμένει ως έχει.
Άλλωστε, το όνειρο του τηλεοπτικού σταθμό Epsilon που δημιουργήσαμε όλοι μαζί από την αρχή της λειτουργίας του ως και σήμερα με στόχο να γίνει το νέο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι, δεν σταματά, από όποια θέση και αν βρίσκομαι. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ σε όλους και στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή επιτυχία από εδώ και πέρα, στην επαγγελματική πορεία του».