ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017

Δέκα - δέκα τους αγοράζει τους «Φιλελεύθερους»

...το Free Thinking Zone

Μετά την επίσκεψη στη Μακρόνησο με το γκουρμέ μενού, το νεοφιλελεύθερο βιβλιοπωλείο, κάνει αντίσταση αγοράζοντας όσα τεύχη βρίσκει από τη νέα εφημερίδα «Φιλελεύθερος».
Αγνή επαναστάτρια η Αρετή Γεωργιλή, «Founder στην εταιρεία Free Thinking Zone» και «Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στην εταιρεία ΚΕΦίΜ - Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών "Μάρκος Δραγούμης"».
Σε νεοφιλελέ αποστολή η founder του οίκου σκέψης και μελέτης ενάντια στο λαϊκισμό που λέγεται -ταπεινά- Free Thinking Zone, να κάνει αντίσταση μέσα σε ένα... mini market, αγοράζοντας κατά δεκάδες τον «Φιλελεύθερο» του Θανάση Μαυρίδη.

Αντίσταση και συνωμοτικές συνομιλίες. Είναι τόσο κωμικό όλο αυτό που το τσέκαρα 10 φορές να δω αν είναι, όντως, αληθινό. Τύφλα να έχει ο Μάρκος Σεφερλής.
Χθες ο «Φιλελεύθερος» ήταν κάκιστος, σήμερα σαφώς βελτιωμένος. Αν και δεν έπαψε να θυμίζει Free Sunday...
Ερώτηση: Εκεί που η κα Γεωργιλή γράφει, «που θα πάει, ξημερώνει Κυριακή», εννοεί μία από τις Κυριακές εκείνες που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά;

Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)