ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Βλάβη στο Κόκκινο

Λόγω σοβαρότατης βλάβης στο σταθμό αναμετάδοσης διακόπηκε για αρκετή ωρα η μετάδοση του προγράμματος του ρ/σ Στο Κοκκινο 105.5 , μέσω ραδιοφώνου. Το πρόγραμμα έβγαινε κανονικά αλλά ακουγόταν μόνον Ιντερνετικά μέσω υπολογιστή.
***
Το iefimerida.gr συνεχίζει να αυξάνει την επισκεψιμότητά του. Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το site επισκέφθηκαν περισσότεροι από 520.000 μοναδικοί επισκέπτες, σύμφωνα με το Google Analytics. To σάιτ του Χρήστου Ράπτη τον Οκτώβριο δέχτηκε περισσότερες από 15 εκατ. επισκέψεις,..
από 4,3 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες.
***
Στην παρθενική του εκπομπή στο «Θέμα 104.6» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διάβασε απόσπασμα από κάποιο άρθρο της νέας εφημερίδας «Φιλελεύθερος». Ελα όμως που, όπως γράφει το e-tetradio, αυτό ήταν το δικό του άρθρο, όπως διαπιστώσαμε αργότερα διαβάζοντάς το. Σαν τον Καίσαρα στον Αστερίξ που μιλούσε για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο, «veni, vidi, vici».
***
 Μετά την επεισοδιακή του παραίτηση στις αρχές Οκτωβρίου από την ΕΡΤ, ο Διονύσης Τσακνής επιστρέφει τα μουσικά δρώμενα και ξεκινά εμφανίσεις στον ΡΥΘΜΟ Stage, στην Ηλιούπολη. Για τρεις Παρασκευές, 24 Νοεμβρίου, 1 και 8 Δεκεμβρίου,  θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του. Μαζί με τον Τσακνή εμφανίζεται η Δήμητρα Κελεκίδη, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από τις εμφανίσεις της σε γνωστό talent show της τηλεόρασης.
***
Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, είναι καλεσμένος του Πάνου Χαρίτου στην εκπομπή «FOCUS», που μεταδίδεται την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 24:00 από την ΕΡΤ1.
Στο επίκεντρο της συζήτησης, η αναθεώρηση του Καλλικράτη, η διαδικασία για την πρόσληψη 9.000 εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και, φυσικά, η επόμενη ημέρα των καταστρεπτικών πλημμυρών στη Δυτική Αττική.
*** 
«Κωνσταντίνος Τζούμας: ηθοποιός εξ ιδιοσυγκρασίας». Aυτό είναι το θέμα της πέμπτης εκπομπής του «Close Up». Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι ένα κινηματογραφικό πορτρέτο του Κ. Τζούμα, ενός ανθρώπου που έχει χαρακτηριστεί ως «είρων εκ φύσεως, ηθοποιός εξ ιδιοσυγκρασίας και συγγραφέας εξ ενστίκτου». (Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, στις 20:00)
-