ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Eκδοτικός πόλεμος σε εξέλιξη!

Την επίσπευση της ημέρας κυκλοφορίας της Ελευθερίας του Τύπου σκέφτονται στις εκδόσεις Κουρτάκη προκειμένου να προλάβουν τις κινήσεις αντιπερισπασμού που ετοιμάζει το στρατόπεδο Φιλιππάκη, όπως έχει γράψει την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, ο Harddog. Τουλάχιστον στα μέσα της περασμένης εβδομάδας κυριαρχούσε η άποψη η νέα εφημερίδα να βγει στα περίπτερα εντός δεκαημέρου, αλλά αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο πώς εκτιμώνται από τον Χρίστο Μουλίνο οι κινήσεις του Γιάννη Φιλιππάκη, ο οποίος από την πλευρά του επίσης ετοιμάζεται πυρετωδώς με κατεύθυνση δύο μέτωπα.
Το ένα είναι να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν με τις μαζικές αποχωρήσεις δημοσιογράφων και το άλλο να οριστικοποιήσει το σχήμα που θα εκδώσει τη νέα πολιτική εφημερίδα του ομίλου.. Φιλιππάκη. Όπως είχε ανακοινωθεί με δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο Harddog, οι  δισεβδομαδιαίες στοιχηματικές Προβλέψεις θα γίνονταν καθημερινές. Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ουσιαστικά οι καθημερινές Προβλέψεις θα είναι ένθετο στο υπό έκδοση πολιτικό φύλλο και ότι θα εξακολουθήσουν, παράλληλα, την αυτόνομη δισεβδομαδιαία παρουσία τους στα περίπτερα. Αν και επιθυμία του εκδότη είναι η νέα εφημερίδα να βγει με το δημοσιογραφικό προσωπικό του Ομίλου (το οποίο ωστόσο είναι πλέον περιορισμένο με τις αποχωρήσεις) έχει γίνει προσέγγιση σε δημοσιογράφους «εκτός των τειχών».
Πάντως για όλα αυτά ας λάβουμε υπόψη πως ό,τι διαρρέεται μπορεί να εντάσσεται στην επιχείρηση συσκότισης των κινήσεων και των δύο πλευρών σε αυτόν τον ιδιότυπο εκδοτικό πόλεμο που εξελίσσεται.
- έχει και συνέχεια ΕΔΩ, στο harddog-sport