ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Κ. Βαξεβάνης: Και τώρα μόνοι...

Ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση Καλογρίτσα από το Documento

«Και τώρα μόνοι...» Αυτό έγραψε στο fb ο διευθυντής του Documento Κώστας Βαξεβάνης επιβεβαιώνοντας πλήρως τους zoornalistas (ΕΔΩ) σχετικά με την έκτακτη σύσκεψη στην Καλλιθέα και την αποχώρηση του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από την εφημερίδα.
Ο Κ. Βαξεβάνης κάνει λόγο για «νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην εφημερίδα Documento» και δημοσιοποιεί την αποχώρηση Καλογρίτσα με σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:
«Από την εφημερίδα Documento ανακοινώνεται η αποχώρηση του Ιωάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα. Την έκδοση της εφημερίδας ανέλαβε.. η εταιρεία Documento Media, του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.
Η διεύθυνση της εφημερίδας ενημέρωσε τους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και για την απρόσκοπτη λειτουργία της εφημερίδας Documento και του ενημερωτικού site www.documentonews.gr
Και αυτήν την Κυριακή, όπως και κάθε Κυριακή, θα υπάρχει Documento, παρά τους ευσεβείς πόθους του πολιτικού και μιντιακού κατεστημένου».

ΥΓ Η κατάσταση περιπλέκεται καθώς τα γραφεία της εφημερίδας Documento στεγάζονται σε εγκαταστάσεις ιδιοκτησίας Καλογρίτσα στην Λεωφ. Συγγρού στην Καλλιθέα ενώ το σημαντικότερο είναι αν η εταιρεία Documento Media, του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη θα καταφέρει από μόνη της να χρηματοδοτήσει την συνέχιση της έκδοσης.