ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Γιατί έφυγε ο Γ. Παπαχρήστος από «Τα Νέα»

Με εργαζόμενους από τον ΔΟΛ προχωρά η νέα εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου»

Προς τον Πειραιά κατηφορίζει και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Τα Νέα Γιώργος Παπαχρήστος. Ετσι κι αλλιως ο δρόμος του είναι προς τα εκεί αφού καθημερινά βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Φάληρο.
Ο Γ. Παπαχρήστος, που θα ενταχθεί στο δυναμικό της υπό έκδοση εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου», γνωστοποίησε μέσω facebook την αποχώρησή του από Τα Νέα γιατί λέει δεν άντεχε να βλέπει «την άλλοτε κραταιά εφημερίδα να αργοπεθαίνει». Ο δημοσιογράφος γράφει μεταξύ άλλων:
«Αποφάσισα να διακόψω το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε πριν από τριάντα τρία χρόνια. Αποχωρώ σήμερα, μόλις δύο ημέρες πριν εκδικαστεί η κύρια αγωγή των τραπεζών κατά του ΔΟΛ..
με αντικείμενο την υπαγωγή του σε καθεστώς αναγκαστικής εκκαθάρισης, ευελπιστώντας ότι αυτοί που κινούν τα νήματα αυτής της άθλιας ιστορίας θα ξαναδούν το πράγμα κάτω από άλλο πρίσμα (...).
Αποχωρώ. Από «ΤΑ ΝΕΑ». Όχι από το επάγγελμα. Καλή αντάμωση λοιπόν στα μανταλάκια...».
Το ερώτημα είναι αν ο Γιώργος Παπαχρήστος, εντασσομενος στο δυναμικό του ομίλου των Παραπολιτικών θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ καθώς υπάρχει το «ασυμβίβαστο» και η γνωστή διαμάχη Αλαφούζου - Κουρτάκη...
Θυμίζουμε ότι από τον ΔΟΛ και «Τα Νέα» έχουν αποχωρήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι με προορισμό τον όμιλο του Γιάννη Κουρτάκη που εντός του μήνα - καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα βγάλει στα περίπτερα και την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».
Οι εργαζομένοι του ΔΟΛ που πήγαν στον όμιλο των Παραπολιτικών είναι γύρω στους 30(!) και τις συζητήσεις και επαφές έχει αναλάβει ο διευθυντής της υπό έκδοση εφημερίδας Χρίστος Μουλίνος μαζί με τον Γιάννη Κουρτάκη.