ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Το καθημερινό πιάτο της ραδιοφωνικής ενημέρωσης

Με μια καθημερινή συνταγή ρουτίνας το εναπομείναν στελεχικό δυναμικό του ΒΗΜΑ FM προσπαθεί να φανεί αντάξιο των επιδιώξεων του χρεωμένου αφεντικού του ΔΟΛ στο να «χτυπήσει» όσο περισσότερο γίνεται την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Η συνταγή βέβαια είναι απολύτως ίδια σε όλα τα ιδιωτικά ραδιόφωνα όλες τις ώρες οπότε είναι δύσκολο ανοίγοντας ένα σταθμό να κατανοήσει ο ακροατής ποιόν ακριβώς ακούει. Πανομοιότυπα εξελίσσονται οι πρωινές εκπομπές (ΣΚΑΪ, ΒΗΜΑ FM, Παραπολιτικά κλπ.) με την παρακάτω συνταγή:
εξευτελιστικές αναφορές στο σύμβουλο του πρωθυπουργού Καρανίκα και στον αν. Υπουργό Υγείας Πολάκη (πάντα με την ενεργό βοήθεια του προέδρου της ΠΟΕΔΥΝ), ζωντανή σύνδεση με.. τον Αδωνη Γεωργιάδη επί παντός επιστητού, αναφορές στα δάνεια του Καλογρίτσα αλλά και επισημάνσεις για τις «επιτυχίες» του Τραμπ με «μπηχτές» στις κοινές απόψεις Τραμπ, Ερντογάν και... ΣΥΡΙΖΑ για τον έλεγχο των ΜΜΕ.
Μεθοδικά μέρα με την ημέρα η προσπάθεια να πάψει η παρανομία και η ασυδοσία των ΜΜΕ στην Ελλάδα ταυτίζεται με τις απόπειρες λογοκρισίας που επιβάλλουν οι ηγέτες των ΗΠΑ και της Τουρκίας.
Η καθημερινή πανομοιότυπη αυτή συνταγή περιέχει φυσικά και το αδιέξοδο με τους θεσμούς που μπορεί να ζητούν παράλογα μέτρα αλλά έχουν δίκιο διότι η κυβέρνηση καθυστέρησε κι έτσι κι αυτοί... αναγκάζονται να ζητούν υπερβολές.
-διαβάστε τη συνέχεια στο efsyn.gr